marime text:

Romani prinsi la doi ani dupa ce au omorat un spaniol, de la care au furat 27.000 de euro!

Bratul lung al legii i-a gasit si retinut pe doi romani, care l-au ucis pe un batran in Spania si i-au furat 27.000 de euro si un ceas din aur. Crima a fost comisa in urma cu doi ani, dar spaniolii au reusit sa-i identifice pe suspecti, chiar daca au avut indicii putine.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei doi suspecti l-au omorat in bataie pe batran, au luat prada si au fugit. Abia dupa doi ani au fost identificati de spanioli: sunt doi romani, de 24 si 27 de ani, din Calarasi.

Informatia a ajuns la Interpol, care a aflat unde sunt cei doi si i-a retinut. Ei vor fi trimisi in Spania, in baza unui mandat de arestare european.

Acestia se alatura altor peste 2.000 de cetateni romani, acuzati ca au comis infractiuni in peninsula in doar trei luni. Ai nostri sunt in topurile infractorilor si in alte tari, cum ar fi Italia, cu peste 10.000 de suspecti sau Marea Britanie, cu 1.300 de persoane puse sub acuzare.

In schimb, in tara au fost mult mai putine spargeri, talharii sau crime decat in anii trecuti.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu