marime text:

Risca sa isi petreaca restul vietii in inchisoare dupa ce si-a ucis cel mai bun prieten!

Crima a pus capat aseara prieteniei de-o viata dintre un barbat de 57 de ani din judetul Vaslui, si altul, cu 13 ani mai tinar. Au baut impreuna pina cind alcoolul le-a intunecat ratiunea, s-au incaierat si cel dintii si-a coplesit amicul cu o ploaie de lovituri. Politistii l-au retinut la scurt timp, iar acum risca sa iasa la batrinete din temnita.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei doi barbati se aveau ca fratii - stie tot satul. Unde era unul, intotdeauna era si celalalt. Dupa ce a realizat ca prietenul sau nu mai respira, suspectul a mers la un vecin sa-i ceara ajutor.Omul l-a sfatuit sa cheme politia.

Victima, de 44 de ani, a primit zeci de lovituri, spun anchetatorii, pina sa-si dea sufletul. Prietenul sau l-a lovit unde a apucat: peste cap, maini si picioare. Cand s-au luat la cearta, victima l-ar fi imbrancit, si atunci suspectul de crima nu si-a mai stapinit furia. Procurorii l-au retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa ceara judecatorilor arestarea lui preventiva. Acuzatiile vor fi formulate dupa raportul de necropsie, al medicului legist.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu