marime text:

Risca inchisoarea pe viata, dupa ce au vrut sa incendieze o masina in care se aflau doi agenti de paza!

12 barbati, acuzati ca nu sunt straini de incendierea unui autoturism, in care se aflau doi agenti de paza din Bucuresti, trebuie sa isi apere libertatea in fata judecatorilor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Procurorii spun ca au probe care demonstreaza ca acesti indivizi, dornici de razbunare, au dat foc, in februarie, masinii in care se aflau paznicii. Victimele au supravietuit, insa au avut nevoie de zeci de zile de ingrijiri.

Cei doi barbati lucrau ca agenti de paza la o firma din Capitala si initial, politistii s-au gandit ca atacul asupra lor are legatura cu slujba. Apoi, au aflat ca cei care i-au incendiat voiau razbunare pentru un conflict de acum cativa ani, petrecut intre copiii victimelor si ai agresorilor, intr-o curte de scoala. "Plata" a fost cumplita.

"Au inconjurat masina in care stateam amandoi si au inceput sa ne loveasca cu tevi şi cu bate.(...) Indivizii au spart geamurile masinii si ne loveau prin ferestre. Aproape imediat a izbucnit si focul care a cuprins masina si pe noi, implicit", povesteste una dintre victime.

"Ne loveau pe amandoi, impiedicandu-ne totodata sa iesim din masina si sa ne aparam sau sa fugim. In timp ce ne loveau strigau: 'Dati-le foc, omorati-i!'"

Dupa atac, suspectii au fugit in judetul Ilfov si cand politistii i-au chestionat, si-au oferit alibiuri unul altuia.  Anchetatorii spun ca au insa probe impotriva lor.

Toti cei 12 indivizi vor fi judecati pentru tentativa la omor calificat si omor deosebit de grav, riscand chiar sa isi petreaca restul zilelor in inchisoare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu