marime text:

Risca inchisoarea, dupa ce a vorbit la telefon de 200.000 de euro, in doar O LUNA!

Vorba lunga a unui tanar din Iasi, saracia companiilor de telefonie. Barbatul de 30 de ani ar putea plati acum cu inchisoarea convorbirile pe care le-a purtat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Intr-o singura luna a adunat de plata suma de 870.000 de lei, in doua retele cu care a incheiat contracte false.

Tatal si un prieten al tanarului au infiintat impreuna o firma de paza si protectie. Barbatul a falsificat apoi o procura pe numele lor si a incheiat contracte cu doua firme de telefonie mobila, de la care a primit  33 de aparate. A sunat de sute de ori in tara, dar si in Austria, Italia, Sierra Leone sau Liechtenstein.

Facturile au urcat, iar firmele de telefonie au intrat la banuieli. Au facut verificari la societea de paza si au descoperit ca aceasta exista doar in acte.

Familia barbatului va trebui probabil sa isi vanda apartamentul, ca sa achite o parte din datoria de aproape 200.000 de euro.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu