marime text:

REVOLTATOR. Tanar filmat in timp ce isi loveste fara mila catelul! VIDEO SOCANT

Patru luni de inchisoare si interdictie de a detine un animal, timp de 10 ani. Este pedeapsa pe care a primit-o un tanar in varsta de 19 ani, din Anglia, dupa ce a fost filmat in timp ce-si lovea cainele cu pumnii si picioarele.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Simeon Major si-a lovit timp de 20 de minute patrupedul din rasa Staffordshire Bull Terier - care la data atacului avea doar sapte luni - spre amuzamentul prietenilor. Bietul animal tremura de frica si incearca sa cuibareasca in zadar la picioarele stapanului.

Motivul pentru care tanarul si-a pedepsit atat de violent cainele este revoltator: patrupedul nu a ascultat comanda stapanului de a-i musca unul dintre amici.

La tribunal a fost difuzata o versiune editata a incidentului, petrecut la sfarsitul lunii martie. Major, tata al unui copil, a fost condamnat la o luna de inchisoare, la care se adauga o pedeapsa mai veche, tot de o luna. In plus, el nu are voie sa detina un aimal, vreme de 10 ani.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu