marime text:

REVOLTATOR - O mama isi tine fiica bolnava legata cu funia, in grajd

Imagini uluitoare intr-un sat din judetul Vaslui! Vecinii unei femei au reclamat-o ca isi tine fiica de 21 de ani legata cu o funie, in grajd, sau printre copacii din gradina.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Fata sufera de paralizie cerebrala si mama ei sustine ca nu a gasit niciun loc unde sa o interneze.

"Nu vrea sa renunte la banii pe care ii incaseasza pentru ingrijirea ei", o acuza vecinii, pe jumatate ingrijorati, pe jumatate invidiosi pe venitul femeii de cateva sute de lei pe luna.

Povestea trista a tinerei din comuna Mocani a ajuns la urechile autoritatilor dupa ce localnicii n-au mai suportat sa o vada cum se chinuie. Handicapul ei de gradul 1 ii aduce insotitorului sau, in acest caz chiar propria ei mama, suma de 800 de lei lunar. Dar chiar si asa femeia isi bate joc de ea, spun vecinii.

Desi a scandalizat tot satul cu metodele ei, femeia spune ca este nevoita sa procedeze in acest fel.

O echipa de la Asistenta Sociala s-a dus miercuri dimineata in comuna. Cu acordul mamei, fata a fost luata din familie si va fi internata temporar intr-un centru de ingrijire pentru persoane cu dizabilitati.  
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu