marime text:

UPDATE: Fiica primarului din Hateg, clienta retelei de traficanti de droguri coordonata de doi medici si un politist

In 30 de locuri din mai multe judete au descins luni ofiterii DIICOT. Aveau informatii ca acolo s-au ascuns cantitati importante de ketamina - un anestezic folosit de medicii veterinari pentru vite, dar care poate fi intrebuintat si ca un drog foarte puternic. Printre locuintele perchezitionate este si resedinta primarului din orasul Hateg.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.UPDATE: Dupa 9 ore de audieri, din cele 50 de persoane cercetate in acest caz, 29 dintre ele au primit ordonanta de retinere pentru 24 de ore. Marti, vor fi prezentate in fata magistratilor de la tribunalul Hunedoara, cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile. Pana atunci insa, raman in arestul Politiei Deva. Suspectii sunt acuzati de trafic si consum de droguri si daca vor fi gasiti vinovati risca intre 3 si 15 ani de inchisoare. Celelalte 21 de persoane banuite ca ar fi implicate in acest dosar sunt cercetate in libertate.

Fiica lui, o tanara de 21 de ani, este banuita ca ar fi consumat acest fel de stupefiant. Atat ea cat si alte 50 de persoane au fost duse la sediul DIICOT din Deva pentru audieri.

Luni dimineata, la ora 6, primarul localitatii hunedorene Hateg s-a trezit cu politistii la usa. Mascatii si anchetatorii cautau ketamina, un drog de mare risc, despre care oamenii legii aveau informatii ca ar fi fost consumat si de fiica primarui, Oana. Politistii au gasit intr-adevar acolo o sticla goala cu urme de ketamina.

Primarul sustine ca tot necazul vine de la fostul iubit al fiicei sale de care fata s-a despartit in urma cu un an.

Cele 54 de persoane audiate acum de anchetatori sunt banuite ca ar face parte dintr-o grupare care se ocupa cu traficul si consumul de droguri. Valoarea ketaminei comercializate depaseste suma de 130.000 de lei.

Descinderi au fost in acesta dimineata si in Baia mare unde politistii de la DIICOT au verificat mai multe cabinete veterinare. Aveau informatii ca mai multi medicii de acolo erau furnizorii unei retele care plasa la randul ei aceasta substanta mai departe la consumatorii de droguri.

Deocamdata nu se stie daca au gasit sau nu dozele pe care le cautau. Anchetatorii spun ca de mult timp procurorii s-au chinuit sa  introduca aceasta ketamina pe lista substantelor de risc pentru ca intr-adevar vorbim despre un drog puternic.

Consumatorii de cocaina in general apeleaza la el ca un inlocuitor. Abia din acest an substanta de uz veterinar  a intrat in  categoria drogurilor puternice .

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu