marime text:

Nebun de geozie, i-a TAIAT GATUL fetei care l-a parasit! VEZI in ce stare este tanara

Chinuit de o gelozie otravita, chiar si dupa o jumatate de an de cand s-a despartit de iubita lui, un tanar de 24 de ani din Pitesti, masterand la Facultatea de Sport, a atacat-o pe fata sambata seara tarziu, in scara blocului.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.A ranit-o extrem de grav la gat si doar norocul a facut sa rateze carotida cu un centimetru. Retinut cateva ore mai tarziu, a spus ca ii era cumplit de dor de ea si a vrut doar s-o sperie.

Fata de 20 de ani, studenta la kinetoterapie la aceeasi facultate cu fostul ei iubit, se intorcea acasa de la serviciu: lucra la o pizzerie pana tarziu. Patroana a condus-o cu masina, pentru ca trecuse deja de unu noaptea. Femeia a lasat-o in fata blocului si a plecat.

Desi agresorul era mascat si s-a miscat rapid, fara o vorba, victima a banuit din prima cine e: i-a recunoscut manusile. In plus, avea statura celui care i-a fost iubit. Politistii l-au gasit imediat.

Cei doi au fost un an de zile impreuna, chiar de cand a venit ea dintr-o comuna din Arges studenta la oras si s-a cazat la o matusa. Stateau pe aceeasi scara si, o spun amindoi, s-au despartit din cauza cumplitelor lui accese de gelozie.

Din decembrie,  tanarul tot nu s-a impacat cu gandul c-a pierdut-o. O pandea si ii dadea mesaje amenintatoare, mai ales dupa ce ea si-a gasit un alt prieten.

Pentru rana de 27 centimetri, fata va fi nevoita sa suporte mai multe operatii estetice. Deocamdata, se reface la spital.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu