marime text:

Razbunarea unui sofer sicanat in trafic: i-a crapat capul cu o sticla celui care i-a stat in cale

Razbunare sangeroasa intr-un sat din judetul Dambovita! Un baiat de 22 de ani a ajuns cu fractura de craniu la spital dupa ce un tanar cu doi ani mai mare l-a lovit cu o sticla in cap. Tot scandalul a pornit de la o banala sicana in trafic.
Razbunarea unui sofer sicanat in trafic: i-a crapat capul cu o sticla celui care i-a stat in cale

Unul dintre tineri, aflat la volanul unei masini, s-a suparat nevoie mare cand celalat a tras brusc pe dreapta fara sa semnalizele. A urmat un schimb dur de replici, dar parea ca povestea se va incheia acolo.

Dupa o ora de la incidentul din trafic, tanarul, caruia se pare ca nu-i trecuse supararea, a mers la poarta celuilalt sa-i ceara socoteala. Isi luase cu el si intariri: trei amici, o bata si o sticla. L-a lovit chiar in moalele capului pe baiatul iesit la poarta.

Ranitul a fost dus cu ambulanta la Spitalul judetean din Targoviste, dar medicii de acolo au decis sa-l trimita la Bucuresti.

Oamenii legii spun ca inca nu s-a depus nicio plangere, dar o echipa va merge la Bucuresti sa audieze victima si sa stea de vorba cu doctorii.

Daca se constata ca pacientul are nevoie de mai mult de 60 de zile de ingrijiri medicale, agresorului i se va intocmi dosar penal din oficiu.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu