marime text:

Razbunarea unui elev lasat repetent? Profesoara lovita fara mila, de un individ mascat!

Un incident neobisnuit s-a petrecut vineri, intr-un tren personal, intre orasele Beclean si Bistrita: o profesoara de 32 de ani a fost lovita din senin de un individ mascat, care a urmarit-o din cate se pare si dupa atac, s-a facut nevazut, fara sa ia nimic, semn ca si-a atins scopul.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Femeia se intorcea acasa, la Bistrita. Citea linistita pe bancheta, cand individul, cu capul acoperit de o gluga, a inceput s-o loveasca in nestire. Ceilalti calatori din vagon nici n-au apucat sa intervina, ca agresorul a si coborit din tren, cand acesta a incetinit in gara din Sintereag.

Martorii i-au dat femeii, care lesinase in urma loviturilor, primul ajutor si au sunat la 112. Acum, victima este internata la urgente in Bistrita. Ancheta in acest caz o fac politistii de la Transporturi Feroviare, care banuiesc deja ca atacatorul este un elev de-al profesoarei, pe care l-a lasat probabil corigent sau poate chiar repetent, iar el a vrut sa se razbune. Nu au dat insa de urma lui pana acum.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu