marime text:

Razbunare de fiu vitreg: a incendiat casa parinteasca, dupa ce tatal l-a dat afara!

Un tanar de 21 de ani, din judetul Suceava, a incendiat casa parinteasca, in toiul noptii. S-a ingrijit sa nu fie nimeni prn preajma, iar focul a facut scrum totul ,cat ai zice peste. Imediat dupa aceea, tanarul a sunat la 112 si a marturisit ce a facut. Motivul nu a fost o surpriza pentru cei apropiati.
Razbunare de fiu vitreg: a incendiat casa parinteasca, dupa ce tatal l-a dat afara!

"A venit la mine la geam si a zis: <Bunica , gata, am dat foc!>. Cand am iesit afara, ieseau flacari pe geamul de aici si pe geamul de la fundul casei. Si nu a durat mult, poate o ora si s-au topit toate", povesteste Eleonora Turcanu, bunica suspectului, ce a facut acesta dupa o cearta teribila cu tatal sau vitreg.
 
Din casa  de peste drum, bunica lui a privit neputincioasa cum locuinta a fost mistuita de flacari. Femeia spune ca barbatii nu se mai puteau suporta unul pe altul, dupa ce fiul fusese dat afara din casa de tatal sau vitreg. L-a prins cu o fata in casa si de atunci n-au mai avut liniste.
 
Conflictul s-a intetit dupa ce mama tanarului a plecat de-acasa, la niste rude. Cand a vazut ca si tatal sau vitreg lipseste baiatul si-a scos hainele lui din casa si apoi a incendiat-o.

O vecina, Mihaela Podaru, spune ca nu era tocmai limpede la minte: "A fost el oleaca atunci ametit, beat, si a zis ca asta e munca lui mama si a dat foc".

Politistii il cerceteaza acum pe tanar pentru distrugere.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu