marime text:

Raoul Moat, inamicul public nr. 1 in Anglia, e de negasit de patru zile!

Politistii din nordul Angliei sunt in alerta! De patru zile il cauta pe un barbat de 37 de ani, care a impuscat trei persoane, dintre care una mortal, dupa care parca a intrat in pamant. Motivul ar fi gelozia, criminalul laudandu-se cat timp a stat in inchisore ca se va razbuna pe fosta iubita, care si-a refacut viata fara el.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Rareori s-au mai confruntat politistii din Northumbria cu un atac de o asemenea gravitate, tinand cont ca suspectul reprezinta in continuare un pericol.

La doar 48 de ore dupa ce a iesit din inchisoare, barbatul si-a cautat fosta iubita si a impuscat-o chiar la ea in casa. Nu a tinut cont ca avea o fetita de 3 ani cu femeia pe care a ranit-o grav. A asteptat apoi venirea actualului iubit al femeii, pe care l-a omorat. Nu s-a oprit aici, ci si-a descarcat arma si intr-un ofiter de politie, care se zbate pe un pat de spital.

"Cand a iesit din inchisoare a devenit gelos, turba de furie si parca innebunise", povesteste Kelly Stobbart, sora fostei iubite a suspectului.

Dupa patru zile de cautari, politistii nu au inca niciun indiciu in legatura cu locul unde s-ar putea ascunde criminalul, desi sunt ajutati de caini, elicoptere si de efective de politie din comitatele vecine.

"Ai ranit destui oameni. Trebuie sa te predai politiei cat mai curand posibil", a lansat un apel Neil Adamson, de la Politia Northumbria.

Politistii au recunoscut ca fusesera avertizati chiar in ziua crimei ca barbatul este in stare de orice si poate ar fi putut preveni atacurile sangeroase.

"Vineri dupa-amiaza am fost informati de gardienii de la inchisoarea Durham ca Moat intentiona sa o atace pe fosta lui prietena", a dezvaluit Sue Sim, de la Politia Norhumbria.

Politistii spera ca Raoul Moat, in ciuda crimelor comise, va tine cont de apelul facut de ei. Insa cei care-l cunosc pe atacator au declarat ca este capabil sa atace din nou.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu