marime text:

"Proaspat casatoriti" - mesajul incredibil afisat de un ZOOFIL, dupa ce s-a indragostit de o catea!

Barbatul de 31 de ani este un pervers fara pereche... S-a iubit cu trei caini, chiar si cu o iapa, iar in pauzele dintre relatii isi linistea poftele trupesti cu o oaie gonflabila.
Proaspat casatoriti - mesajul incredibil afisat de un ZOOFIL, dupa ce s-a indragostit de o catea!

Peter Bower, din Ohio, le-a trezit suspiciuni vecinilor de ceva vreme cu comportamentul sau atitudinea sa extrem de afectuoasa cu animalele. In ultimii ani, barbatul a avut trei caini, toate femele, pe care ii trata ca pe niste oameni.

Insa, acum cateva luni, cand si-a cumparat ultimul caine, un ciobanesc german, Peter n-a mai fost capabil sa-si ascunda prea bine obiceiurile bolnave. Se INDRAGOSTISE atat de tare de catea incat si-a pus pe luneta masinii un autocolant cu "Proaspat casatoriti". Dedesupt a scris: "Imi iubesc ciobanescul german".

A asociatie de protectia animalelor a intrat pe fir si toata povestea a iesit la suprafata, dupa care a fost sesizata politia. Ancheta a stabilit ca Peter este un pervers fara pereche... S-a fotografiat si filmat facand sex cu cei trei caini pe care i-a avut si cu o iapa. In casa lui au fost gasite mai multe materiale despre zoofilie si despre pozitii sexuale cu diverse animale.

De asemenea, Peter Bower accesa zilnic site-uri de profil. El este acum cercetat pentru cruzime impotriva animalelor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu