marime text:

Prinsi in timp ce vindeau peste 4.000 de pastile de ecstasy/ VEZI VIDEO de la flagrant

Doi indivizi, suspecti de trafic international de droguri de mare risc, au fost prinsi in flagrant de politie in timp ce vindeau unor dealeri de droguri din Bucuresti 4.012 comprimate ecstasy.        
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Timp de aproximativ trei luni, Politisti de la Crima Organizata au urmarit timp de 3 luni activitatea unei retele importante de traficanti de ecstasy, care actiona pe raza municipiului Bucuresti si a judetelor Brasov si Prahova.
 
In cauza au fost gasite probe impotriva a doi indivizi, de 35 si 28 de ani, ambii din judetul Brasov.
 
In urma desfasurarii unor actiuni in judetele Prahova si Brasov si a unui flagrant organizat miercuri, 15 septembrie, politistii antidrog din cadrul B.C.C.O. Bucuresti i-au prins pe cei doi in orasul Sinaia, Judetul Prahova, in timp ce vindeau 4.012 comprimate ecstasy.
 
Din cercetari s-a stabilit ca drogurile au fost aduse din Olanda.
 
Ulterior, in baza autorizatiilor de perchezitie obtinute de la Triribunalul Bucuresti, politistii antidrog au desfasurat doua perchezitii la domiciliul si resedinta celor in cauza, situate in Municipiul Brasov, respectiv in comuna Fundata, Judetul Brasov.
 
Unul din traficanti a fost arestat preventive pentru trafic international de droguri de mare risc si trafic de droguri de mare risc, iar cel de-al doilea este cercetat in stare de libertate.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu