marime text:

Prinsi in flagrant in timp ce incercau sa vanda 100 de grame de droguri de mare risc/ VIDEO

Doi tineri de 20 de ani din Odorheiu Secuiesc au fost prinsi in flagrant de DIICOT in timp ce incercau sa vanda 100 de grame de droguri de mare risc.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei doi au fost localizati pe raza orasului Miercurea Ciuc. In masina lor au fost gasite cele 100 de grame de droguri si un cantar pe care il utilizau la dozarea stupefiantelor.
 
Ulterior, politistii au facut perchezitie la locuinta unuia din cei doi traficanti si au mai gasit 54,4 grame de droguri ce erau ambalate in 18 pliculete.
 
Ancheta a stabilit ca unul din cei doi tineri a procurat drogurile in urma cu aproximativ sase luni de la un “magazine de vise”. Intre timp, cei doi au consumat o parte din stupefiantele cumparate si de curand au decis sa vanda o parte din provizie cu 2.000 de euro.
 
Cei doi tineri au fost retinuti pentru savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de mare risc si detinere de droguri de mare risc pentru consum propriu.
 
Pe numele celor doi au fost emise mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu