marime text:

Pradati de 95.000 de lei si jumatate de kilogram de aur de omul lor de incredere!

O avere in toata regula a furat un tanar de 19 ani din casa unei familii din Dambovita, care n-a facut pana acum decat sa-l ajute. A fugit cu 95.000 de lei si aproape o jumatate de kilogram de aur, pe care le-a luat dintr-un dulap unde stia ca isi tin oamenii economiile.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tanarul era un apropiat al familiei pe care a pradat-o. De ani buni muncea in gospodaria cu pricina si reusise sa le castige increderea sotilor Marinescu, din comuna Lunguletu. Stia ca oamenii au scos bani multi de la banca si stia si unde i-au pus. Asa ca a fost floare la ureche sa dea lovitura.

A disparut cu o sacosa in care se aflau 95.000 de lei si aproape o jumatate de kilogram de bijuterii din aur, lasandu-i pe oameni sa se caiasca pentru ca au avut incredere in el. Nu mai au acum cu ce sa-si plateasca lucrarile agricole si nici cum sa achite niste datorii mai vechi, pe care sperau sa le lichideze. Spera totusi ca politistii il vor prinde pe baiat inainte sa
le toace averea.  

Femeia inca mai nadajduieste ca tanarul se va intoarce spasit cu prada. A tinut la el ca la propriul copil si nu s-a gandit o clipa sa-i ascunda locul in care isi tinea economiile. Cand a gasit dulapul spart, era s-o lase inima.

Vecinii isi amintesc totusi ca baiatul le-a mai facut astfel de surprize si altora.

Suspectul a fost dat in urmarire nationala si cand va fi gasit risca pana la 15 ani de inchisoare, pentru furt calificat.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu