marime text:

Povestea violatorului depravat, pedofil si cu un fetis pentru picioare

Iranianul Homayon Narouzzad a fost arestat in Marea Britanie dupa ce a abuzat sexual 18 fete. Barbatul a fost condamnat la patru ani de inchisoare
Povestea violatorului depravat, pedofil si cu un fetis pentru picioare

Violatorul, vanzator de profesie, isi alegea victimele dintre fetele de 12 pana la 15 ani. In varsta de 34 de ani, barbatul s-a imprietenit prima data cu o minora de 13 ani, pe care a convins-o sa joace rolul “pestelui” pentru el. Aceasta le convingea pe colegele ei de scoala sa mearga in locuinta iranianului, unde acestea le platea cu 10 pana la 50 de lire sterline ca sa il lase sa le atinga si sa le sarute picioarele, in timp ce se autosatisfacea.

Alteori, acesta le obliga sa il atinga in partile intime. Pe langa bani, barbatul le mituia si cu mancare sau tigari. Fetele au suferit traume psihologice serioase dupa ce au fost abuzate de Homayon. Una dintre ele a declarat in fata Curtii ca a vrut sa se sinucida, in timp ce o alta a spus ca obisnuia sa se spele constant, pentru ca i se parea ca este “murdara”. Narouzzad, care locuia in Manchester, a cerut azil politic in Marea Britanie in anul 2000. Pentru ca nu avea cazier, autoritatile britanice i-au dat permisiunea sa locuiasca in Regat.

Barbatul a pledat vinovat la 25 de capete de acuzare pentru ca a intretinut relatii sexuale cu minore sub 16 ani, intre aprilie 2010 si februarie 2011. Barbatul a fost condamnat la patru ani de detentie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu