marime text:

Povestea celor 10.000 de euro aruncati la tomberon - VEZI cine i-a gasit si cat a cheltuit

A crezut ca a dat norocul peste el, insa acum risca sa ajunga dupa gratii. Este vorba despre un barbat din Timisoara, care a gasit sacosa plina cu euro, pe care o femeie a aruncat-o din greaseala intr-un tomberon plin cu gunoi.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cand s-a vazut cu banii, omului nici prin cap nu i-a trecut sa caute proprietarul sau sa anunte politia. Zece zile anchetatorii s-au chinuit sa dea de urma faptasului si intr-un final au reusit.
 
In zece zile, barbatul a reusit sa cheltuiasca mai bine de jumatate din suma de 10.000 de euro. Dupa ce a gasit sacosa cu bani a stat mai tot timpul la jocurile de noroc, sperand ca ii va inmulti. Sansa nu i-a mai suras si asa a pierdut peste 5.000 de euro.
 
Politistii i-au intocmit un dosar penal pentru infractiunea de ,,insusire a bunului gasit". Potrivit legii acesta avea obligatia sa anunte autoritatile in 10 zile despre ,,gaselnita" din tomberon.
 
Acum, barbatul, originar din Sighetul Marmatiei, risca sa stea 3 luni dupa gratii. Politistii mai au o singura problema: sa o gaseasca pe batrana de 70 de ani pentru a-i inapoia suma ramasa.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu