marime text:

Postas pe bicicleta, jefuit de doi tineri pe scuter. Hotii au fugit cu 40.000 de lei!

Jaf la Timisoara, unde un postas care mergea pe bicicleta a fost atacat ziua in amiaza mare de doi tineri. Erau calare pe un motoscuter, spune omul, si dupa ce i-au smuls geanta in care se aflau peste 40.000 de lei, s-au facut nevazuti, gonind pe contrasens.
Postas pe bicicleta, jefuit de doi tineri pe scuter. Hotii au fugit cu 40.000 de lei!

Totul s-a intamplat atat de repede, spune postasul, incat nici macar nu a reusit sa-i vada la fata pe atacatori. Luat prin
surprindere, omul a fost doborat la pamant. S-a ridicat si a incercat sa fuga dupa cei doi tineri, insa cum acestia erau pe motoscuter, nu a avut nici cea mai mica sansa sa ii ajunga din urma.

Barbatul in varsta de 59 de ani lucreaza ca postas de zece ani si este pentru prima oara cand se confrunta cu  o astfel de situatie.

Politistii au fost alertati imediat si au pornit pe urmele faptasilor. Pana in momentul de fata, ei nu au reusit sa recupereze banii si nici geanta postasului, desi era prevazuta cu GPS. Din pacate, misiunea lor este mult ingreunata si de faptul ca, nu au existat martori in momentul atacului. Tocmai de aceea, inca se gandesc si la varianta ca totul sa fie o inscenare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu