marime text:

Psihopat, obsedat de fetitele de 9 -10 ani, frumoase si blonde, in libertate!

O bruta care ataca si batjocoreste fetite de scoala generala este libera printre oameni. 300 de politisti si jandarmi cauta prin tot Ploiestiul un violator in serie. Are cel putin trei victime la activ.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Toate locuiesc in acelasi cartier, sunt colege de scoala, au 9-10 ani, parul lung si blond. La ultimul atac, individul a navalit peste copila in casa si a mutilat-o pe viata.

Miercuri, in zona in care au avut loc ingrozitoarele incidente, politistii si jandarmii au oprit trecatorii si le-au aratat portretul robot al presupusului violator. Este vorba despre un barbat care are intre 25 si 28 de ani, fata prelunga, ten deschis si in jur de 1,75 metri. Fetita pe care a nenorocit-o este inca in stare de soc si nu a putut da prea multe detalii. Individul a imobilizat-o in timp ce descuia usa apartamentului, a sedat-o si a tarat-o in casa, unde a profitat de ea, iar apoi a lasat-o inconstienta. Anchetatorii se bazeaza insa pe declaratiile celorlalte copile care l-au descris aproape la fel.

Imaginea pe care si-au facut-o anchetatorii despre cel pe care il cauta de 5 zile este cea a unui bolnav psihic, obsedat de fetitele de 9 -10 ani, frumoase si cu parul deschis la culoare. Vorbim clar de un om cu traume din copilarie, spun sociologii.

Acum parintii nu-si mai lasa copiii singuri pe strada, iar politia patruleaza zi si noapte.

Parintii fetitei violate sunt distrusi. Disperati, oamenii si-au scos la vanzare apartamentul, pentru ca ea sa nu fie nevoita sa se intoarca in locul in care s-a petrecut oroarea.

In acest moment 18 persoane se afla la politie pentru audieri, insa suntem departe de a spune ca politistii au o pista sigura.

Exista un singur martor care sustine ca l-a vazut pe agresor iesind din blocul in care s-a consumat tragedia de saptamana trecuta, dar nu a retinut detalii despre fizionomia lui.

Copila de 10 ani care a trecut prin acest cosmar ingrozitor a iesit din spital, dupa ce a fost operata de mai multe ori.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu