marime text:

Politistul Romeo, lovit si lasat fara telefonul mobil, de doi hoti pe care i-a oprit!

Doi tineri din judetul Teleorman au fost arestati preventiv, marti, dupa ce au furat cablu de telefonie si, opriti fiind de un politist pentru control, au refuzat sa se legitimeze si au fost urmariti, iar ulterior l-au lovit pe agent si i-au furat telefonul mobil.

Cei doi tineri au fost arestati preventiv pentru ultraj, talharie, furt calificat si distrugere, informeaza Mediafax.

"Agentul sef adjunct de politie Bratu Romeo, ajutor sef la Postul Politie Olteni, a verificat o autoutilitara stationata pe DJ 504, care ridica suspiciuni cu privire la furturi de cablu din reteaua telefonica. soferul a refuzat sa se legitimeze, parasind zona. Agentul de politie a pornit în urmarirea acestuia cu autoturismul de serviciu, iar dupa aproximativ 15 kilometri autoturismul respectiv a oprit, iar din acesta au coborat doua persoane care l-au lovit pe politist si i-au luat telefonul mobil", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Teleorman, subcomisar Adrian Ilicea.

Potrivit acestuia, politistul a tras doua focuri de arma, dar cele doua persoane au reusit sa fuga cu autoutilitara in care se afla cablul telefonic furat.

In urma cercetarilor în acest caz au fost identificati doi tineri in varsta de 22 ani si 24 de ani ani. Cei doi au fost retinuti pentru 24 de ore, marti fiind prezentati instantei de judecata, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventiva pentru o perioada de 29 de zile.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu