marime text:

Politistul bagat in coma de Danezu' are disperata nevoie de ajutor!

Un apel impresionant vine de la spitalul de urgenta din Bucuresti, unde rudele unui tanar politist din Targoviste, atacat acum 3 luni de un interlop, implora vesti mai bune.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.De trei luni viata familiei Oprea inseamna ture la spitalul de urgenta Floreasca, langa salonul lui Codrut. 

Chiar daca nu au voie sa intre in sectia de terapie intensiva unde se afla tanarul, apropiatii vin si stau rand pe rand pe culoar.

Tanarul de 24 de ani, politist in Targoviste, a ajuns dependent de aparate dupa ce ar fi fost atacat intr-un bar de George Daniel Utza, zis "Danezul" un interlop din oras. Dupa un schimb de replici, povesteste un martor, "Danezul" i-a dat agentului cu o sticla in cap, dupa care a fugit pe fereastra toaletei.

La scurt timp, Codrut a intrat in coma profunda. La cap i se formase un cheag de sange care ii apasa pe creier. Dupa cateva interventii chirurgicale, starea i s-a imbunatatit putin: reactioneaza la stimului, deschide ochii, dar atat.

Acum totul depinde de un tratament de recuperare pe care ar putea sa-l faca la o clinica din Austria. Pentru asta are nevoie insa de 54 de mii de euro, suma din care familia a reusit sa adune doar jumatate.

Cei care pot sa il ajute pe Codrut au la dispozitie urmatoarele conturi:

Cont in EURO: RO 45 BPOS 7150 0513 131 EUR 01
Cont in LEI: RO 13 BPOS 7150 0513 131 RON 01

Titularul conturilor - OPREA NICOLAE ANGEL.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu