marime text:

Politistii urmaresc ore intregi de imagini, ca sa-l prinda pe violatorul din Ploiesti!

In lipsa altor indicii, politstii din Ploiesti s-au inhamat la o munca uriasa, ca sa-l gaseasca pe individul care a violat o copila de 10 ani. Au luat la verificat imaginile inregistrate in ultima luna, de sase camere de supraveghere aflate in zona in care s-a petrecut atacul.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Politistii trebuie sa deruleze cadru cu cadru si sa compare chipurile ce apar in imagini cu portretele robot pe care le-au intocmit, pe baza declaratiilor victimelor.

In paralel, continua patrularile lucratorilor din politie care, pe de-o parte trebuie sa asigure securitatea in zona, iar pe de alta parte, continua sa le arate localnicilor chipul violatorului.

De la demararea actiunii, una fara predcedent la ploiesti, 30 de persoane au fost conduse la politie, pentru verificari. Din pacate, fara niciun rezultat.

Tot orasul este in alerta dupa ce un necunoscut a urmarit o copila de 10 ani care se intorcea de la scoala, s-a napustit peste ea in casa si a  violat-o. Anterior, alte doua fetite, de aceeasi varsta, fusesera atacate dar, in cazul lor, agresorul s-a speriat si a abandonat planul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu