marime text:

Politistii romani au stat doua zile dupa fundul unui traficant care a inghitit 1 KILOGRAM de cocaina!

Un cetatean bulgar, care inghitise un kilogram de cocaina si spera sa ajunga, cu marfa in stomac, in tara sa, a fost prins in vama de la Otopeni. Un scaner performant i-a depistat 90 de capsule de stupefiant in corp.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Suspectul de trafic de droguri de mare risc a ajuns direct la spital, unde politistii au asteptat doua zile ca sa puna mana pe probe.

Bulgarul de 48 de ani, care venea din Republica Dominicana, a fost luat in primire de politisti imediat ce a pasit in Aeroportul International Herni Coanda. Ofiterii i-au spus ca il suspecteaza ca este caraus pentru traficantii de cocaina. Barbatul a fost de acord sa fie scanat. Credea ca ofiterii nu au cum sa vada in stomacul lui, locul in care ascunsese un kilogram de cocaina.

In baza informatiilor pe care le-au primit autoritatile, suspectul a fost adus la un scaner foarte performant, care a depistat 90 de capsule cu cocaina in interiorul organismului.

Cand au vazut ca li se confirma banuielile, a fost chemat imediat un medic radiolog, care a intocmit un raport si l-a trimis pe suspect de urgenta la spital. Exista riscul ca dozele sa se sparga ceea ce ar fi dus la moartea lui.

Anchetatorii au asteptat doua zile si din fericire pentru bulgar, niciuna dintre capsule nu a cedat. Daca se desfacea in stomac, carausul ar fi murit de supradoza.

Politistii de la Antidrog din toata Europa prind anual zeci de persoane care poarta in stomac droguri, aduse in special din America de Sud. Cantitatile mari sunt insa aduse cu vapoarele in Europa. O captura impresionanta de 1.200 de kilograme de cocaina a avut loc in Portul Constanta, in ianuarie 2009.

Miercuri, traficantii, un spaniol si doi romani, au fost condamnati la inchisoare. 22 de ani fiecare, pentru ca au transportat substante stupefiante. Este poate cea mai dura pedepasa aplicata unui traficant de droguri in Romania.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu