marime text:

Politistii-gunoieri in actiune! Intorc gropile de gunoi cu fundul in sus sa afle pe cine sa amendeze

Cum pot fi depistati cei care nu respecta curatenia la Targu Jiu? Dovezile zac chiar in gunoaie, si-au spus politistii comunitari, care au iesit pe teren si au cautat in gramezile de resturi abandonate peste tot. De cand a venit primavara, pajistile si raurile s-au umplut de gunoaie, dar agentii spera sa-i invete minte pe faptasi.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs."Le aduc de la magazinele din zona aia, din Debarcader, pe acolo trebuie sa stam calare pe ei", spune unul dintre politistii comunitari.

Cot la cot cu angajatii de la Salubritate, noii detectivi cauta prin gramezile de gunoi probe care ii pot incrimina pe cei care arunca deseurile la intamplare.

"Am gasit o cutie, are scris pe ea expeditorul, destinatarul si numar de telefon", spune un alt politist, care scotoceste prin mormanele de gunoi.

De cele mai multe ori, vinovatii, care nu sunt la prima abatere, au tot felul de scuze. " Le-au luat tiganii, le-au crezut cu marfa si le-au aruncat cand au vazut ca sunt goale. Pe cuvant de onoare!  Dar eu nu am aruncat nimic!", afirma unul dintre proprietarii de magazin din zona.

Daca au dovada la mana, comunitarii nu iarta pe nimeni. "Este o plansa fotografica, facem foto, ca sa nu existe dubii... Si martor...", spune unul dintre acestia.

"Vinovata va fi sanctionata din nou, cu 1000 de lei. Acum va fi intocmit un nou proces verbal. Ati vazut ca prin gunoaie gasesti orice, sarpe, broaste, dar si facturi...", declara Ion Tudor, seful Politiei Comunitare Tg Jiu.

"Sa se invete minte de acum incolo unde sa arunce deseurile, la spatiile acelea frumos amenajate din oras sau la groapa ecologica",  spune si Luis Popa, directorul unei firme de salubrizare.

Inarmati cu manusi chirurgicale, aparate foto si foarte multa rabdare, politistii promit sa isi perfectioneze stilul. Au de gand sa lucreze si sub acoperire - deghizati in carutasi - ca sa ii prinda pe vinovati si in flagrant.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu