marime text:

Politistii din Suceava trebuie sa rezolve o crima fara NICIUN indiciu!

Moartea suspecta a unui barbat de 48 de ani i-a alertat pe politistii din judetul Suceava. Sotia lui a dat alarma, cand l-a gasit zacind fara viata in curtea casei, cu trupul plin de vinatai. Anchetatorii sint convinsi ca au de-a face cu o crima si incearca sa reconstituie acum ultimele ore din viata barbatului si sa dea de urma celui care l-a ucis.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Necropsia a scos la iveala ca barbatul avea rupturi ale organelor interne si mai multe coaste rupte, semn ca a fost lovit cu salbaticie. A incercat cel mai probabil sa se tirasca pina in casa dupa ajutor, dar, din cauza hemoragiei puternice, n-a mai avut putere sa ajunga.

Rudele omului le-au povestit ca nu mai demult de ieri s-a certat cu cineva la barul din sat. S-a intors acasa cu o taietura urita de cutit la o mina, iar sotia l-a indemnat sa mearga la spital in oras si mai apoi la politie. Peste noapte insa n-a mai venit acasa. Femeia nu s-a ingrijorat pentru ca s-a gindit ca a fost probabil internat. A inlemnit apoi cind i-a gasit cadavrul la citiva pasi de casa. Atit ea cit si fratii barbatului sint convinsi ca omul a fost omorit si ca la mijloc e vorba de o razbunare.

Cunoscutii barbatului cred ca moartea i s-a tras din pricina violentelor de care era in stare, la randul lui, cand punea gura pe bautura.

In lipsa oricarui martor, ancheta este deocamdata extrem de dificila. Barbatul a lasat in urma 3 copii care vor creste acum fara tata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu