marime text:

Politistii au tras OPT focuri de arma ca sa opreasca un motociclist!

S-au tras focuri de arma la Toplita, pentru oprirea unui motociclist care a refuzat sa traga pe dreapta la semnalele politistilor. A urmat o goana nebuna de peste 3 kilometri, timp in care motociclistul a incercat sa se faca disparut. Tanarul de 20 de ani conducea fara permis, iar motocicleta avea numere false.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Toata scena a fost filmata de aparatul radar de pe masina de politie. Se vede clar cum motociclistul se intoarce imediat dupa ce ii vede pe agenti, probabil pentru ca a realizat ca mergea cu viteza mare.

Politistii pornesc imediat in urmarirea lui, iar tanarul incearca sa-si piarda urma printre blocuri, nu inainte de a scapa de pasagerul din spate. Oamenii legii au apelat la pistoale numai in momentul in care erau siguri ca nu pot rani pe nimeni. Au tras in total opt focuri, patru in plan vertical si alte patru asupra cauciucurilor motocicletei.

Cu toate acestea, tanarul a reusit sa scape. Dupa ce s-a dezechilibrat si a cazut de pe motor, el s-a aruncat intr-un parau din apropiere si s-a facut nevazut pe malul celalalt. Oamenii legii l-au identificat insa dupa cateva ore si l-au retinut. Acum este cercetat pentru conducere cu viteza, fara permis, conducerea unui autovehicul neinmatriculat si conducrerea unui autovehicul cu numere false.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu