marime text:

Politisti suspectati de complicitate la furt - au intors spatele in timp ce hotii isi faceau treaba

Urmeaza zile grele pentru sase politisti din Constanta, care au facut noapte alba dand declaratii cot la cot cu 11 indivizi suspectati de furt. Pe acestia din urma, jandarmii i-au prins in timp ce sustrageau ingrasamintele scurse dintr-un tren.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Zona era pazita tocmai de cei sase agenti care, spun anchetatorii, n-au miscat insa un deget, pana la venirea militarilor. 
 
Miercuri dupa amiaza politistii au descoperit ca in apropiere de localitatea Valu lui Traian, indivizi necunoscuti au desfacut trapele de la patru vagoane ale unui tren de marfa, lasand sa curga pe calea ferata peste  14 tone de ingrasaminte.

Sase politisti de la transporturi au ramas din acel moment in zona, sa supravegheze marfa. Cateva ore mai tarziu insa, jandarmii prindeau in flagrant 11 indivizi care incarcau ingrasamintele in saci. Audierea suspectilor si a celor sase politisti a durat toata noaptea.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu