marime text:

Politisti surprinsi de camerele de supraveghere in timp ce furau dintr-un magazin din Capitala

Politia Capitalei a inceput, sambata, o ancheta interna, dupa ce un post de televiziune a dat publicitatii cateva imagini surprinse de camerele de supraveghere ale unui magazin in care apar mai multe persoane purtand uniforme de politisti care par a fura mai multe marfuri.
Politisti surprinsi de camerele de supraveghere in timp ce furau dintr-un magazin din Capitala
"Am primit imaginile de la un post de televiziune si ni s-a spus ca ele au fost filmate in noiembrie anul trecut de camerele de supraveghere de la un magazin din lantul Mic.ro aflat pe raza Sectiei 9 Politie din Bucuresti. Seful Politiei Capitalei a dispus o ancheta interna in legatura cu aceste imagini", a declarat sambata, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca.
 
Aceasta a precizat ca reprezentantii postului de televiziune care a dat publicitatii imaginile le-au spus celor din Politia Capitalei ca cei surprinsi in imagini ar fi politisti de la Sectia 9.
 
"O echipa de la respectiva sectie de politie a contactat deja reprezentantii lantului de magazine pentru a solicita acele imagini. Urmeaza sa analizam intreaga inregistrare, pentru a stabili in primul rand cine sunt cei care apar in imagini, daca ei sunt sau nu politisti, si apoi pentru a vedea daca ei intr-adevar fura marfuri din magazinul respectiv. In functie de rezultatele anchetei, vor fi luate toate masurile legale", a mai spus Diana Sarca.

Sambata, la un post tv, au fost difuzate cateva imagini surprinse de camerele de supraveghere dintr-un magazin. In acestea apar doua persoane care poarta haine de politisti si care par a sustrage o bricheta si doua deodorante de pe un raft.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu