marime text:

Politisti romani, in Ucraina. Vor sa obtina marturia asasinului de la Siret

Mai multi politisti si un procuror criminalist din Suceava au plecat marti in Ucraina, in cautarea dreptatii, in cazul dublului asasinat comis in Siret, la jumatatea lunii februarie. Vor incerca sa obtina marturia principalului suspect retinut acolo - un cetatean ucrainean certat demult cu legea.
Politisti romani, in Ucraina. Vor sa obtina marturia asasinului de la Siret

Anchetatorii suceveni ii vor putea adresa intrebari principalului suspect, Leonid Zaporojnet, banuit ca ar fi comis dubla crima in scop de jaf. Anchetatorii romani spun ca au impotriva lui probe ADN, luate de pe un tub de cartus, gasit in apartamentul in care au fost ucise femeia de 39 de ani si fiica ei, de 6 ani.

Zaporojnet a fost retinut de autoritatile ucrainene pentru trafic de droguri. El ar ar putea fi condamnat pe viata pentru crima de la Siret, dupa ce dosarul intocmit in Romania va fi coroborat cu rezultatul audierilor din tara vecina.

Pentru incriminarea lui Zaporojnet, anchetatorii incearca sa obtina si declaratia unui alt barbat retinut. Si acesta ar fi fost in Siret in momentul comiterii crimelor, dar nu ar fi fost direct implicat, cred anchetatorii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu