marime text:

Politisti de frontiera, verificati! Au ajuns agenti, desi n-au terminat nici macar liceul!

Control de amploare printre politistii de frontiera din Vaslui. Sefii de la Bucuresti au analizat documentele de studii prezentate de 40 de agenti, dupa ce in urma cu doi ani, s-a dovedit ca patru colegi de-ai lor au prezentat acte false, la un concurs de promovare.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ei sustineau ca au facut doua clase de liceu in Republica Moldova, insa in realitate nu prea trecusera pe la scoala.

Corpul de control al Inspectoratului General al Politiei de Frontiera a ajuns la Vaslui saptamana trecuta. Asta dupa ce, in urma cu doi ani, s-a constatat ca adeverintele de studii prezentate de patru dintre agenti erau false. Trei dintre ei si-au dat demisia inainte ca instanta sa se pronunte. 

Ca sa nu mai aiba astfel de surprize, sefii verifica autenticitatea altor 40 de documente de studii, apartinand unor agenti care au fost promovati din randul sergentilor, angajati pe baza de contract.

Pentru a deveni agenti, politistii ar fi trebuit sa aiba liceul terminat. Se pare insa ca multi dintre ei terminasera cel mult o scoala profesionala.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu