marime text:

Politist roman, extradat in Germania. Racola prostituate pentru o retea de proxeneti!

Ziua politist, noaptea proxenet. O astfel de viata dubla a dus ani intregi un angajat al Serviciului de Operatiuni Speciale din cadrul Politiei Mures. Acum, barbatul in varsta de 38 de ani a fost retinut pentru trafic de persoane si urmeaza sa fie trimis pentru cercetari, in Germania.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Inainte de a se transfera la Serviciul Operatiuni Speciale, comisarul Gheorghe Dita a lucrat si la Crima Organizata. Este fiu de preot, are trei copii, insa asta nu l-a impiedicat ca in timpul liber sa racoleze prostituate pe care le "livra" unei retele de proxeneti din Germania.

Procurorii din Stuttgart aveau in vedere de mai mult timp gruparea, iar in urma cercetarilor, l-au acuzat pe ofiterul roman de trafic de persoane. Autoritatile germane au transmis un mandat european de arestare pe numele lui Gheorghe Dita, iar colegii lui l-au retinut cateva ore mai tirziu. In fata judecatorilor, si-a recunoscut faptele, iar acum urmeaza sa fie extradat in Germania.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu