marime text:

Politist luat pe capota de un sofer pentru ca nu i-a permis sa-si lase masina intr-un loc interzis!

O misiune banala s-a dovedit una dintre incercarile vietii pentru un politist comunitar din Buzau, purtat pe capota de un sofer furios. Agentul indraznise sa il certe pentru ca a parcat intr-o zona nepermisa si sa il roage sa se legitimeze.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Insa pasagerul, l-ar fi agresat pe omul legii, iar conducatorul ar fi pornit apoi cu el pe botul masinii. O camera de supraveghere a fost martor mut.

Cu cateva secunde inainte, un coleg al agentului incearca sa il fereasca.

Pe imagini se poate vedea cum soferul vrea sa fuga si il loveste cu masina pe politist. Acesta se trezeste ridicat pe capota si purtat cativa metri, sub privirile socate ale trecatorilor.

Un autoturism de teren ii blocheaza calea soferului care parca isi pierduse mintile, iar colegul agentului cheama intariri. Chiar si dupa gestul inconstient cel de la volan este la fel de agresiv.

Abia cand si-au facut aparitia politistii de la ordine publica individul s-a linistit, iar agentul le-a povestit totul.

Soferul sustine insa ca agentul s-ar fi aruncat in fata masinii sale - imaginile il contrazic. Tot pentru ultraj are dosar penal si prietenul conductorului pentru ca, inainte de incident, ar fi coborat din masina si l-ar fi agresat pe politistul comunitar.

Acesta avea tot dreptul sa intervina in cazul unei parcari ilegale - legea de functionare prevede un departament de disciplina rutiera in cadrul Politiei Comunitare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu