marime text:

Politist de la Crima Organizata, informator pentru seful unei grupari interlope!

O dubla viata ducea un politist din cadrul Brigazii de Combatere a Crimei Organizate Cluj, pana cand au prins de veste superiorii sai. In fata lor, individul poza in angajatul model, iar in afara orelor de serviciu facea pe informatorul pentru liderul unei grupari interlope.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Politistul in varsta de 41 de ani a lucrat in urma cu cativa ani in fruntea Brigazii Antidrog Cluj. Profitand de pozitia lui, i-ar fi furnizat liderului unei grupari interlope din Turda anumite informatii din dosarele investigate de colegii lui.

Surse judiciare spun ca la un moment dat, suspectului i-au fost interceptate telefoanele, iar anchetatorii au descoperit cu stupoare ca tocmai unul dintre sefii lor proteja infractorii.

Ba mai mult, se pare ca l-ar fi instigat pe liderul retelei din Turda sa fure un transport de lunete pentru arme de vanatoare, provenite din Italia. Fiecare dintre ele costa 2.000 de euro. Membrii gruparii au fost insa deconspirati inainte de a apuca sa dea lovitura.

Politistul este anchetat acum de DNA.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu