marime text:

Politist batut de scandalagiul pe care il amendase in urma cu doua luni! VIDEO

Razbunare cu intarziere in judetul Bihor. Un tanar de 26 de ani a batut mar un politist, dupa ce si-a amintit ca in urma cu doua luni, acesta il amendase pentru tulburarea linistii si ordinii publice.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Iesirea lui violenta il poate costa insa mult mai mult decat o sanctiune contraventionala.

Tanarul este din comuna Rosiori, iar pe agent l-a revazut acum in toiul noptii, la o benzinarie situata la 2 kilometri de localitate. Politistul se oprise acolo impreuna cu paznicii comunali, sa se incalzeasca si sa bea o cafea. Degeaba a incercat sa-l potoleasca cu vorba buna pe individul pus pe scandal - acesta a inceput sa-l imbranceasca si sa-l loveasca.

Incaierarea a fost surprinsa de camerele  de supraveghere din benzinarie.

In urma loviturilor primite, agentul de politie a primit sase zile de ingrijiri medicale. Tanarul care l-a lovit, cunoscut in comuna ca scandalagiu, a primit si el din partea instantei 29 zile de arest preventiv. Procurorii strang acum probe la dosar, ca sa poata cere trimiterea lui in judecata, pentru ultraj. Daca va fi gasit vinovat, risca 4 ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu