marime text:

Politist acuzat de TENTATIVA DE OMOR, dupa ce a batut un tanar in postul de politie!

Un politist din orasul aradean Sebis este cercetat pentru tentativa de omor de catre procurorii Parchetului Tribunalului Arad, dupa ce ar fi batut un tanar in postul de Politie, in urma incidentului victima ajungand in coma la spital.  
Politist acuzat de TENTATIVA DE OMOR, dupa ce a batut un tanar in postul de politie!

Familia unui tanar din orasul Sebis a depus plangere penala pe numele a trei politisti din localitate, pe care ii acuza de purtare abuziva, insa procurorii au preluat cazul si il acuza pe unul dintre politisti de tentativa de omor.

Conform reclamatiei familiei, tanarul a fost dus la sediul Politiei Sebis pentru cercetari, iar de acolo a fost preluat in stare de coma de o ambulanta si transportat la Spitalul Judetean Arad, de unde a fost transferat imediat la un spital din Timisoara.

Tanarul, care nu isi aminteste nimic despre ce s-a intamplat in cladirea Politiei Sebis, ar fi fost dus la sediu pentru cercetari in urma unui conflict pe care l-a avut cu un localnic, pe fondul consumului de bauturi alcoolice.

Procurorul de caz Denisa Marti de la Parchetul Tribunalului Arad a spus ca deocamdata a fost deschis un dosar de cercetare pentru tentativa de omor pe numele unuia dintre politistii acuzati de familia victimei, in timp ce un coleg al omului legii este suspectat ca a participat la agresarea tanarului.

"Familia ii acuza pe toti cei trei politisti care se aflau in sediu cand victima a fost agresata. In urma primelor cercetari, am deschis dosar pe numele unuia dintre agenti, iar un al doilea este suspect. Partea vatamata nu isi aminteste nimic, dar cert este ca victima a fost scoasa din sediu in stare grava. Se pare ca faptele s-au petrecut in holul postului de Politie, dar urmeaza sa stabilim cu exactitate imprejurarile si persoanele care au participat la agresiune", a declarat procurorul Denisa Marti.

La randul sau, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Arad, Camelia Tuduce, a declarat ca in acest caz a fost inceputa si o ancheta disciplinara care ii vizeaza pe cei trei politisti.

Victima presupusei agresiuni se afla la Spitalul Judetean din Timisoara, medicii afirmand ca a iesit din starea de coma, dar ca nu poate comunica decat prin gesturi din cauza unor leziuni suferite pe creier.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu