marime text:

"Politia m-a batut" - un barbat a chemat in ajutor un echipaj, dar a fost dus chiar el la sectie

O incurcatura a pus pe jar o familie din sectorul 5 din Capitala. Oamenii au sarit ca arsi dupa ce au chemat politia pentru a aplana un conflict iscat in casa lor si s-au trezit ca sunt condusi la sectie cu totii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Mai mult, oamenii sustin ca au fost prinsi la mijloc, iar politistii i-au lovit, la gramada, doar ca sa stinga spiritele. Scandalul a izbucnit, se pare, dupa ce un individ baut a intrat peste o batrana in casa si a amenintat-o. Chemate in ajutor, rudele femeii au sunat la politie.
 
Oamenii sustin ca politistii i-au luat pe sus si i-au dus la sectie si pe cei care-i chemasera in ajutor, nu doar pe suspect.
 
Doi dintre barbatii care au ajuns la Sectia 18 pentru audieri au fost grav raniti in incaierare. Politistii au chemat o ambulanta si indivizii au fost transportati la spital. De ingrijiri a avut nevoie si un agent de politie, care era lovit la picior.
 
Dupa ce isi vor reveni, ranitii se vor intoarce la politie. Oamenii legii trebuie sa lamureasca cine a provocat scandalul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu