marime text:

Plecata la munca in strainatate, a facut soc: i-a lasat barbatului in grija fata si el a violat-o!

Nici macar in propriiile familii nu mai sunt in sunt in siguranta copiii lasati in urma de parintii plecati sa munceasca in strainatate. O tanara de 16 ani din Sighetul Marmatiei a fost violata in repetate randuri chiar de catre tatal ei. Locuia doar cu el si cei trei frati ai sai de cand mama plecase sa castige un ban peste granita.
Plecata la munca in strainatate, a facut soc: i-a lasat barbatului in grija fata si el a violat-o!

Profitand de faptul ca a ramas singur cu copiii, iar fiica lui ce mai mare avea camera ei, tatal fetei s-a obisnuit sa intre de multe ori seara peste ea si sa o siluiasca. Cosmarul fetei a durat cateva luni timp in care rugamintile ei l-au lasat indiferent pe barbat.

In cele din urma, cu toata rusinea, fata a sunat-o pe mama ei in Italia si i-a spus totul. Socata, femeia a anuntat imediat Politia din Sighetul Marmatiei. Luat la intrebari, barbatul si a recunsocut fapta si a fost imediat retinut. In urma expertizei psihiatrice medicii au constat ca avea discenrnamant, asa ca este cercetat acum pentru incest si viol.

Risca sa stea cel putin 7 ani dupa gratii. Tanara de 16 ani este ajutata acum de psihologi sa depaseasca aceasta trauma. Si Directia pentru Protectia Copilului a intrat pe fir si o asteapta pe mama copiilor sa se intoarca in tara.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu