marime text:

Interlopul Costica Argint, inapoi in Romania, dupa 8 ani. Sta la inchisoare, apoi se intoarce in Italia!

Cunoscutul interlop Costica Argint s-a intors cu forta in tara, dupa 8 ani de cautari, pentru violare de domiciliu, vatamare corporala, lipsire de libertate si ultraj. Refugiat in Italia, unde a devenit reprezentantul unei asociatii, Argint a fost extradat marti de autoritatile din Peninsula.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Costica Argint a venit in tara de la Roma, cu un avion de linie. A aterizat la ora 18:30 si a fost escortat de politisti pe toata perioada zborului.

Costica Argint a fost dat in urmarire internationala in 2002, dupa ce judecatoria Focsani a emis pe numele lui un mandat de executare a 3 ani si jumatate de inchisoare, pentru ultraj.

Cu toate acestea, cinci ani mai tarziu, in 2007, in calitate de reprezentant al Asociatiei Romilor Refugiati Politic, l-a intampinat la Roma pe ministrul roman de externe de atunci, Adrian Cioroianu.

Argint a fost arestat de politistii italieni pe 22 decembrie, anul trecut. Dupa ce isi va ispasi pedeapsa din Romania, va fi trimis din nou in Italia, unde autoritatile il asteapta pentru a-l cerceta in dosare de santaj si camatarie. 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu