marime text:

Traficant de tigari, cazut de la 700 de metri inaltime!

O tragedie stupida scoate la iveala adevaruri incredibile. Traficantii de tigari de peste Prut sunt capabili de orice ca sa aduca marfa de contrabanda in Romania. Unul dintre ei a trecut granita cu un moto-deltaplan.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pentru ca era intuneric, iar motorul masinariei s-a oprit brusc, a sarit de frica, de la mare inaltime. S-a facut insa una cu pamantul si acolo a ramas. La un singur transport, lui ii reveneau peste 1.000 de euro, confirma autoritatile, care sustin ca il monitorizau de mult.

Din imaginile surprinse de camera de termoviziune a granicerilor se vede cum aparatul de zbor a continuat sa planeze citeva minute, dupa care s-a prabusit. Cand au ajuns la fata locului, criminalistii au gasit corpul infipt 15 centimetri in pamant.

Potrivit autoritarilor, traficantul moldovean a plecat miercuri noapte din zona Cahul, Republica Moldova, cu motodeltaplanul incarcat cu tigari. Avea la el doua baxuri cu 1.250 de pachete. A decolat din zona de campie, a trecut Prutul si a intrat pe teritoriul romanesc, in apropiere de Galati.

Foarte aproape de destinatie, masinaria n-a mai functionat. Expertii spun ca daca pilotul nu ar fi sarit, ar fi scapat cu viata deoarece cadrul metalic in care se afla scaunul acestuia era intact.

Politistii de frontiera au gasit doua suporturi metalice din aluminiu, care erau legate cu niste chingi. Astfel, puteau elibera baxuri de tigari din zbor, in asa fel incat barbatul sa se poata intoarce in Republica Moldova in siguranta, fara a ateriza.

Anchetatorii au descoperit inclusiv un GPS auto, care il ghida pe timpul noptii, dar si un hands-free. Marfa de contrabanda nu trebuia sa depaseasca 90 de kilograme, pentru ca aparatul sustine in total 200. La randul lui, pilotul era un barbat zdravan si canterea in jur de 100 de kilograme. Orice gram in plus si-l asuma. Apoi, simplul fapt ca zbura pe timp de noapte era un risc imens.

Politistii de fontiera precizeaza ca au vazut dimineata aparatul.

Victima avea in jur de 40 de ani. Cel mai probabil, altii preluau marfa de la sol. Moldeveanul cerea 1 euro pentru fiecare pe pachet.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu