marime text:

Pietonii problema - au peste 50 de ani si cred ca strada e doar a lor!

Romanii raman campionii statisticilor negre din Europa. Zilnic, cineva moare pentru ca a traversat neregulamentar. Victime sigure sunt persoanele trecute de 50 de ani, care sfideaza voit regulile de circulatie si se poarta de parca strada ar fi doar a lor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ne lipseste educatia rutiera, spun politistii, care sunt alarmati de numarul mare de pietoni ucisi in trafic. Vor avea insa mult de lucru.

Cei mai multi, trecuti de prima tinerete, invoca distanta dintre casa lor si locul in care vor sa ajunga, cand este vorba despre drumurile nationale. De ce sa ocoleasca, cand pot s-o ia de-a dreptul? Iar decizia lor se regaseste in statistica politiei: peste 300 de oameni ucisi si alti aproape 1.000 raniti. Si toti au traversat neregulamentar, spunandu-si ca lor nu li se poate intampla.

Romanii pur si simplu nu constientizeaza riscurile. Soferul unui vehicul care circula cu 70 de kilometri pe ora nu are cum sa va evite pietonul care ii apare brusc in fata. Impactul este devastator, iar omul este aruncat zeci de metri in aer.

Pietonii nu ar trebui sa uite ca potrivit legislatiei actuale, sunt singurii raspunzatori atunci cand se avanta prin loc nepermis. Cu alte cuvinte, daca ajung prin spitale, soferul nu are de ce sa plateasca in locul lor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu