marime text:

Perchezitii la magazinele de etnobotanice din Bucuresti si Prahova

In timp ce clientii lor ajung la spital dupa consumul de etobotanice, comerciantii de plante interzise pot sa ia drumul inchisorii. Cativa administratori de magazine de acest tip au fost ridicati miercuri si dusi la audieri de procurorii DIICOT Ploiesti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Culmea e ca mare parte dintre cei retinuti au mai fost arestati acum zece zile, dar atunci judeacatorii Curtii de Apel Bucuresti i-au eliberat pe motiv ca nu reprezinta pericol social.

11 perchezitii au avut loc miercuri dimineata in Prahova si Bucuresti. Anchetatorii au descins in trei magazine de etnobotanice, dar si la domiciile patronilor. Au gasit ierburi stropite cu droguri de mare risc, aproape 200 de grame de cannabis, seminte de cannabis, dar si zeci de mii de lei proveniti din vanzarea etnobotanicelor.

Cercetarile arata ca profitul zilnic al patronilor magazinelor ajungea chiar si la 2.000 de euro. Printre clientii fideli se afla si minori, spun procurorii.

La audierile de la DIICOT Ploiesti vor fi aduse 20 de persone: 13 implicate direct in traficul de droguri, iar restul consumatori. Toti cei anchetati risca dosare penale.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu