marime text:

Perchezitii in locuinta liderului sindicatului politistilor PRO LEX, Vasile Lincu

Presedintele sindicatului PRO LEX a patit-o astazi exact ca-n bancurile cu politisti. Casa lui Vasile Lincu a fost perchezitionata in urma cu cateva ore. Procurorii il acuza pe lider si pe doi dintre colegii acestuia ca au folosit banii organizatiei, fara sa treaca asta si in actele contabile.
Perchezitii in locuinta liderului sindicatului politistilor PRO LEX, Vasile Lincu

Politistii si procurori au scotocit casa liderului de sindicat, care este si sediul central al PRO LEX. Cautau documente contabile. Parchetul general il acuza pe Lincu de delapidare si fals intelectual. Dupa cateva ore, perchezitia s-a incheiat.

I-au lasat insa lui Vasile Lincu un referat de urmarire penala. Omul sustine ca ancheta vizeaza fapte de mult lamurite.

Lincu sustine ca a prezentat toate dovezile necesare care arata ca nu a incalcat legea. Si totusi procurorii l-au anuntat ca a folosit 140.000 de lei, banii sindicatului, fara sa aiba acest drept si fara sa treaca suma in gestiune. Lincu precizeaza ca l-au controlat si cei de la garda financiara care nu i-au gasit nicio neregula.

Crede mai degraba ca acest dosar este de fapt rezultatul unei plangeri pe care tot el a facut-o la parchet impotriva unui fost membu de sindicat, numai ca toate s-au intors cumva impotriva lui.

Vasile Lincu este de parere ca are de-a face cu o actiune rau-voitoare a autoritatilor si ca el este nvinovat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu