marime text:

Perchezitii in casele traficantilor de heroina din Ilfov! Opt persoane au fost retinute/ VIDEO

Noua persoane suspectate de trafic international de droguri pe relatia Bulgaria-Romania au fost retinute in urma a cinci perchezitii facute de politistii din Ilfov. In locuintele acestora politistii au gasit aproximativ 3 kilograme de heroina, tigari contrafacute si bani proveniti din vanzarea drogurilor.        
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Din ancheta facuta de politisti si DIICOT rezulta ca indivizii respectivi aduceau heroina in tara si apoi o vindeau in localitatile Glina, Pantelimon, Ganeasa, Piteasca si Cernica din Judetul Ilfov, dar si in Bucuresti.
 
Miercuri, trupele speciale ale Politiei si Jandarmeriei a facut cele cinci descinderi ocazie cu care au identificat si retinut noua persoane care erau constituite intr-o grupare de trafic de droguri - barbati si femei, cu varste cuprinse intre 22 si 40 de ani.
 
Cele noua persoane au fost duse la sediul DIICOT pentru audieri, iar pentru opt s-au emis ordonante de retinere pentru savirsirea infractiuniilor de introducerea in tara de droguri de mare risc, detinerea si distribuirea de droguri de mare risc, finantarea traficului si a altor operatiuni ilicite cu substante aflate sub control si constituire a unui grup infractional organizat in scopul savarsirii de infractiunii.
 
Totodata, la perchezitii, politistii au depistat si ridicat in vederea cercetarilor aproximativ trei kilograme de heroina, destinata comercializarii, 83 de cartuse de tigarete contrafacute, 2.150 de euro si 900 de lei proveniti din vanzarea de droguri.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu