marime text:

Perchezitii in casele traficantilor de arme si droguri Chuck Norris, Cuvant, Zeus si Levier!

Procurorii DIICOT, politisti si jandarmi au descins in 53 de locuri, intr-o ampla actiune de capturare a unor interlopi craioveni. Acestia au introdus in Romania arme letale si munitie, care au fost utilizate in conflictele stradale dintre grupari.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Craiova efectueaza 53 de perchezitii domiciliare, pe raza municipiilor Craiova (47), Bacau (patru) si Pitesti (doua) in vederea destructurarii unui grup infractional organizat transfrontalier, specializat in contrabanda cu arme de foc letale si in savarsirea de infractiuni cu mijloace de plata electronice.
 
Seful DIICOT, procurorul Codrut Olaru, se afla la Craiova, avand in vedere complexitatea actiunii. Liderii gruparii au fost identificati ca fiind Viorel Parnica, zis "Levier", Ion Parnica, zis "Wilifort", Stazian Miclescu, zis "Stazica", Altafin Poenaru, Chiril Olegov Gheorghiev, Gabi Alin Poenaru, zis "Patrian", George Dumitru, zis "Zeus", Ion Zatreanu, zis "Cuvant" si Dirivan Dumitru Nicolae, zis "Chuck Norris".
 
Potrivit anchetatorilor, invinuitii, constituiti intr-un grup infractional organizat reprezentativ in lumea interlopa craioveana, actionau in special in zonele "Fata Luncii" si "Hanu Rosu". Ei au introdus fara drept pe teritoriul Romaniei, prin intermediul unor cetateni bulgari, arme de foc letale si munitia aferenta.
 
Armele introduse ilegal in tara erau ulterior vandute unor persoane din lumea interlopa din Craiova, in scopul utilizarii acestora in conflictele stradale si altercatiile dintre diferitele grupari.
 
Se mai retine ca invinuitii procurau dispozitive de skimming pe care le utilizau ulterior, prin montarea la ATM-uri si POS-uri in diverse tari din Uniunea Europeana, in special in Portugalia, in vederea copierii datelor de pe cardurile bancare. Cardurile clonate erau folosite pentru efectuarea de operatiuni financiare frauduloase.
 
La aceste actiuni au fost mobilizati 250 de politisti si jandarmi. De asemenea, la sediul D.I.I.C.O.T.-Serviciul Teritorial Craiova au fost aduse 30 de persoane in vederea audierii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu