marime text:

Pentru o mita de 2.500 de euro, un politist te scapa de dosar penal si te angajeaza in penitenciar!

Un agent sef de la Inspectoratul de Politie al Judetului Dambovita este anchetat dupa ce a primit 2.500 de euro pentru a interveni intr-un dosar in care un tanar era cercetat pentru ca a condus baut, el promitand si ca il va ajuta sa se angajeze la Administratia Nationala a Penitenciarelor.
Pentru o mita de 2.500 de euro, un politist te scapa de dosar penal si te angajeaza in penitenciar!

In 25 octombrie, doi barbati, tata si fiu, au depus plangere la Directia Generala Anticoruptie (DGA) - Serviciul Judetean Dambovita in care aratau ca agentul sef A.D. de la Inspectoratul de Politie al Judetului Dambovita le-a cerut, in iulie 2009, suma de 3.000 de euro, din care i-au dat 2.500 de euro, se arata intr-un comunicat de presa de marti al DGA.

In schimbul banilor, politistul a promis ca va interveni pe langa un angajat al Institutului National de Medicina Legala "Mina Minovici" pentru a modifica rezultatele testului de alcoolemie facut de tanar, astfel incat acesta sa nu fie sanctionat. El este cercetat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

Dosarul a ajuns insa in instanta, iar tanarul a fost condamnat pentru infractiunea comisa.

Potrivit denuntului depus de cei doi, politistul ar mai fi primit de la tatal tanarului suma de 2.000 de euro, in schimbul promisiunii ca va interveni pe langa un functionar din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) pentru a aranja angajarea fiului acestuia.

Politistul este cercetat in stare de libertate.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu