marime text:

Pentru 1.000 de euro, orice proprietar de firma scapa de datoriile la stat! CAMERA ASCUNSA

O masinarie incredibila a afacerilor ilegale gaureste in continuare bugetul de stat. Tot mai multi patroni de firme inglodate in datorii le predau, cu tot cu impozitele neplatite, unor profitori.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pentru 1.000 de euro, niste asa-zisi intermediari preiau orice societate pe butuci si o trec pe numele unor oameni ai strazii. Automat, nicio autoritate nu mai recupereaza un leu.

"Preiau firme cu datorii mari sau mici, preiau intreaga raspundere administrativa. Cesiunea si transferul se realizeaza prin Registrul Comertului".  Astfel de anunturi au impanzit  ziarele si site-urile.

Astfel de practici ilegale, prin care cel ingropat in datorii scapa de griji, intermediarul isi ia partea, iar omul strazii ramane sa dea socoteala au intrat in vizorul autoritatilor.

Infractiunea se pedepseste cu 5 ani de inchisoare. Numai in judetul Timis aproape 14.000 de firme datoreaza statului peste 400.000 de lei. Grav este ca  cifrele de la Registrul Comertului arata ca jumatate dintre ele si-au schimbat "miraculos" proprietarii in ultimii 2 ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu