marime text:

Pedofilul de pe Facebook avea acasa fotografii indecente cu zeci de copii!

Detalii socante ies la iveala in cazul barbatului care a violat doi baieti din judetul Sibiu, dupa ce i-a convins pe internet sa se intalneasca. Procurorii au gasit in casa lui fotografii indecente cu zeci de copii, precum si peste 30 de numere de telefon ale unor baieti din judetele Sibiu, Arad, Alba si Brasov.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In urma unei perchezitii facute in casa barbatului din Brasov, anchetatorii au gasit doua CD-uri cu fotografii indecente ale unor copii, multe dintre ele fiind capturi de pe webcam-uri. In plus, in telefonul mobil al suspectului s-au descoperit zeci de numere de telefon ale unor baieti cu varste cuprinse intre 12 si 15 ani.

In urma cu doua saptamani, barbatul de 48 de ani, din Brasov, s-a intalnit cu doi baieti din judetul Sibiu, pe care i-a violat si talharit. Ca sa ii convinga se intalneasca, s-a dat drept femeie, pe internet. Pentru viol si furt, barbatul risca sa faca ani grei de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu