marime text:

Patronul unui magazin de bijuterii, atacat si torturat in propria casa, de doi barbati mascati!

Jaf violent in vila din Timisoara a unui om de afaceri turc. Barbatul, patron al unui magazin de bijuterii, a fost atacat joi seara de doi indivizi mascati, care l-au batut si l-au legat, sperand ca vor afla de la el unde anume isi tine banii si lucrurile de pret.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Agresorii l-au asteptat in curte pe omul de afaceri si l-au atacat imediat ce a intrat cu masina.

Sub amenintarea cutitului, cei doi i-au cerut banii si bijuteriile. Cum nu avea in casa nici una, nici alta, barbatul nu a avut ce sa le spuna agresorilor, chiar daca acestia l-au luat la bataie.

Cei doi indivizi l-au legat si au ravasit toata casa, sperand sa gaseasca o prada valoroasa. In cele din urma, s-au multumit cu trei laptopuri si 200 de lei.

Victima a reusit sa se elibereze si a sunat la politie.

Politistii spera ca sa afle mai multe informatii dupa ce vor viziona imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate in vila omului de afaceri. Problema este ca indivizii au purtat manusi.

Victima a fost dusa la spital si este in afara oricarui pericol. Daca vor fi prinsi, cei doi atacatori vor risca pana la 20 de ani de inchisoare, pentru talharie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu