marime text:

Patronii unui magazin de bijuterii, torturati si amenintati cu pistolul la tampla, de cinci falsi politisti!

Banii nu aduc fericirea si putin a lipsit sa nu le aduca moartea, unor turci, patronii unui magazin de bijuterii din Bucuresti. Cei doi barbati au fost rapiti de indivizi deghizati in politisti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Fara sa ezite, talharii i-au torturat si le-au pus pistoalele la tampla, ca afle cifrul seifului si codurile de acces in magazinul de lux.

Din fericire, ceva i-a facut sa se opreasca si sa se multumeasca doar cu banii din portofelele ostaticilor. Adica 2.000 de euro.

Dupa minute de agonie, unul dintre turci si-a revenit. Erau abandonati pe camp. Singur si-a carat prietenul la spital. Acesta din urma a fost inconstient doua zile.

Politistii ii cauta in tot orasul pe atacatori. Au deja un cerc de suspecti si se pare ca dubita cu care au fost transportati cei doi cetateni turci a fost deja identificata.

Din primele date ar rezulta faptul ca atacatorii fie ii cunosteau pe cei doi turci sau exista si varianta conform careia au supravegehat indeaproape activitatea acestora, in ultima vreme. Li s-au adresat pe nume in momentul atacului, stiau unde stau si din cine e formata familia lor, pe scurt, in momentul in care cei doi au fost amenintati. 

Infractorii -  cinci la numar - aveau foarte multe date despre cei pe care ii amenintau cu arma la tampla. 

In moementul de fata, politistii fac cercetari pentru mai multe infractiuni:  talharie, uzurpare de calitati oficiale si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu